Projecten

Buro Stedenbouw is een ontwerpburo op het gebied van stedenbouw en ruimtelijke ordening. Wij werken van het eerste schetsontwerp tot aan een bestemmingsplan

ONZE OPDRACHTGEVERS: OVERHEDEN, (NON) PROFIT ORGANISATIES E.A.

Tot onze opdrachtgevers behoren o.a.:

  • Overheden
  • Gemeenten
  • Provincies
  • Waterschappen
  • (Non) profit organisaties
  • Logistieke bedrijven
  • Projectontwikkelaars
  • Aannemers
  • Woningbouwverenigingen

Urkervaart R&O

Type: InrichtingsplanOpdrachtgever: Gemeente UrkJaar: 2019Status: Gereed In samenwerking met buro noord zijn er verschillende fases van de herinrichting van de Urkerweg doorlopen. Een nieuwe woonwijk ten zuiden van de Urkervaart vraagt om een ontsluitingsweg, welke gerealiseerd zal worden als nieuwe brug over de Urkervaart en een rotonde. Een 3D visualisatie laat zien hoe de Urkerweg […]

Spijkerbuurt Arnhem

In de spijkerbuurt in Arnhem worden de straten voorzien van een nieuw en fris uiterlijk.

Park Lingezegen

Park Lingezegen is een landschapspark tussen Arnhem en Nijmegen. Onderdeel van het park is een appelboomgaard en natuurspeellocatie.

Lutterhoofdwijk

Op het traject van Coevorden naar Slagharen wordt de beschoeiing van de Lutterhoofdwijk vervangen.

Keizerstraat Deventer

De herinrichting van de Keizerstraat in Deventer is de volgende fase na het nieuwe stationsgebied.

Ermelo

Voor de verbreding van het fietspad bij Ermelo-Zuid is door middel van visualisaties de ingreep van verschillende breedtes in beeld gebracht, een fietspad van 3 meter breed en een fietspad van 3,5 meter breed.

Kommerseweg, Heerde

Aan de Kommerseweg in Heerde is het plan om een woning bij te bouwen in het lint. De woning staat 25 meter uit de perceelgrens.

Urkervaart

In samenwerking met Buro Noord zijn er verschillende fases van de herinrichting van de Urkerweg doorlopen.

Veerweg, Olst

In opdracht van de gemeente Olst-Wijhe heeft buro stedenbouw een stedenbouwkundig ontwerp gemaakt voor de herinrichting van de Veerweg en de kruising met de N337/Rijsstraatweg in Olst.

Hoofdvaart, Dedemsvaart

Aan de Hoofdvaart 1/3 te Dedemsvaart staat een historisch gebouw met een lange geschiedenis. Het gebouw is onder andere langdurig in gebruik geweest als hotel en als kledingwinkel.